Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο χωριουδάκι Spingfield, στην πολιτεία, του Misouri, κάποιοι καινούργιοι κάτοικοι ειδοποίησαν αναστατωμένοι την πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής, αναφέροντας μια πτώση αεροσκάφους σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Η πυροσβεστική έσπευσε, μόνο που αποδείχθηκε πως οι νέοι δεν γνώριζαν όλους τους γείτονές τους, καθώς ένας από αυτούς είναι ο Neal Darnell, οδηγός dragster και ιδιοκτήτης του θρυλικού φορτηγού […]

Στο χωριουδάκι Spingfield, στην πολιτεία, του Misouri, κάποιοι καινούργιοι κάτοικοι ειδοποίησαν αναστατωμένοι την πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής, αναφέροντας μια πτώση αεροσκάφους σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Η πυροσβεστική έσπευσε, μόνο που αποδείχθηκε πως οι νέοι δεν γνώριζαν όλους τους γείτονές τους, καθώς ένας από αυτούς είναι ο Neal Darnell, οδηγός dragster και ιδιοκτήτης του θρυλικού φορτηγού Shockwave. Το οποίο κινείται από τρεις κινητήρες jet της Pratt & Whitney, που αποδίδουν περίπου 36.000 άλογα. Το αμάξωμα προέρχεται από έναν Peterbilt, το ¼ του μιλίου, η αγαπημένη απόσταση στους αγώνες dragster καλύπτεται σε μόλις 6,36 δεύτερα, ενώ με πλήρη ισχύ η τελική του φτάνει τα 600 χλμ./ ώρα, μέσα σε ένα πανδαιμόνιο κάπνας και φλόγας, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

SHOCKWAVE-2

Ο Neal Darnell, που έχει και δύο πικ-απ με κινητήρες αεροσκαφών, είχε οδηγήσει το Shockwave σε μια λασπωμένη πίστα, οπότε θέλησε να το καθαρίσει και σε αυτήν τη διαδικασία περιλαμβάνεται και η εκκίνηση των τζετ κινητήρων που προκάλεσε την ανησυχία των περίοικων και την επέμβαση της πυροσβεστικής.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Αυτή είναι η Milano, το νέο μικρό SUV της Alfa Romeo

Alfa Romeo

Το νέο Nissan Qashqai είναι αναβαθμισμένο! (Video)

Featured