Σύνδεση

Porsche

PORSCHE 911: ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ GT

H Porsche κατέχει ένα ρεκόρ στην αυτοκινητοβιομηχανία, που δεν είναι άλλο από…

H Porsche κατέχει ένα ρεκόρ στην αυτοκινητοβιομηχανία, που δεν είναι άλλο από τις περισσότερες παραλλαγές ενός μοντέλου, ενώ το ωραίο είναι πως συνεχίζει ακάθεκτη.

Ο λόγος φυσικά για την αειθαλή 911, που οδεύει προς ανανέωση το Σεπτέμβριο αλλά και προς την προσθήκη ακόμα μιας έκδοσης, κάνοντάς μας να χάσουμε το μέτρημα. Η νέα παραλλαγή της 911 θα ονομάζεται GT και θα κληθεί να καλύψει το όποιο κενό υπάρχει, αν υπάρχει, μεταξύ των απλών εκδοχών του μοντέλου και των πιο απόλυτων GT3 και GT3 RS.

PI-VR GmbH vred 6.07

 

Σε σχέση με αυτές θα έχει ένα λιγότερο φαρδύ και όχι τόσο αεροδυναμικό αμάξωμα, ενώ ο κινητήρας της θα είναι εκτός απροόπτου ο ατμοσφαιρικός boxer των 3.800 κυβικών και όχι κάποιος από τους καινούριους turbo που θα χρησιμοποιηθούν στην ανανεωμένη εκδοχή που θα είναι στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Από κει και πέρα και τα λάστιχα θα είναι μάλλον πιο στενά ώστε να παρέχουν λιγότερη πρόσφυση και, σε συνεργασία με το βελτιωμένο πλαίσιο και αναρτήσεις, να δίνουν μία πιο ανόθευτη σπορ αίσθηση σε όποιον βρεθεί πίσω από το τιμόνι της.

Γιάννης Σκουφής

PI-VR GmbH vred 6.07

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz