Σύνδεση

Mercedes-Benz

MERCEDES SLA: ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙ- ΤΤ ΤΗΣ MERCEDES

Όπως έχουμε γράψει η Mercedes εξετάζει πολύ…

Όπως έχουμε γράψει η Mercedes εξετάζει πολύ σοβαρά την παρουσίαση ενός μικρού κουπέ, που θα ανταγωνίζεται άμεσα το TT της Audi. To κουπέ αυτό θα περιλαμβάνεται στη γκάμα των αμαξωμάτων της νέας γενιάς της A-Class, που θα βασίζεται στην αναβαθμισμένη εκδοχή του πλαισίου MFA, ενώ κατά πάσα πιθανότητα και με τη νέα ονοματολογία της εταιρείας μπορεί να ονομάζεται SLA.

Μια πρώτη εικόνα του μας δίνει ο γνωστός Τheophilus Chin, ενώ κάτω από το αναλογικά μακρύ καπό θα υπάρχουν όλοι οι κινητήρες που θα χρησιμοποιούνται τότε –μιλάμε μάλλον για το 2018, αρχές 2019- της A-Class, οι οποίοι κατά κύριο λόγο θα κινούν τους εμπρός τροχούς.

MERCEDES-SLA-2019-2

Κορυφαία εκδοχή αυτή με τον τετρακύλιδρο των 2.000 κυβικών της AMG, που θα φτάνει τα 400 άλογα, θα κινεί όλους τους τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, θα εξασφαλίζει ένα 0-100 σε 4,5 δεύτερα και θα κοιτά στα μάτια το TT RS.

Χαρακτηριστικό του 2+2 θέσεων κουπέ της Mercedes θα είναι και το μεγάλο για κουπέ πορτμπαγκάζ που θα φτάνει τα 350 λίτρα.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz