Σύνδεση

Nissan

TO NISSAN JUKE NISMO RS ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΚΗΘΡΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνήθως ερπύστριες τοποθετούνται σε μεγάλα..

Συνήθως ερπύστριες τοποθετούνται σε μεγάλα SUV και όχι σε μικρά σαν το Juke, όμως η Nissan τοποθέτησε αυτές της American Track Truck, με το αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Κι αυτό γιατί το Juke Nismo RSnow, όπως ονομάζεται, έχει πολύ μεγάλη απόσταση από το έδαφος, ενώ προκειμένου να τοποθετηθούν οι ερπύστριες έχουν γίνει και κάποιες τροποποιήσεις στο αμάξωμα. Παράλληλα άλλαξαν και οι ρυθμίσεις του ESP, προκειμένου να μην «τρελαθεί» με τα μεγάλα επίπεδα πρόσφυσης, ενώ μιας και πρόκειται για την κορυφαία έκδοση Nismo ο κινητήρας turbo των 1.600 και κάτι κυβικών αποδίδει 218 ίππους και 280 Nm, που εγγυώνται και πολύ καλές επιδόσεις.

Όσο για την τιμή του Juke Nismo RSnow στις 25.590 ευρώ που ξεκινά με απόσυρση θα πρέπει να προσθέσετε τις 9.000 δολάρια που κοστίζουν οι ερπύστριες, τα μεταφορικά καθότι ζυγίζουν και αρκετά, τις όποιες μετατροπές κ.λπ.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz