Σύνδεση

MINI

Η MINI ROLLS ROYCE (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ)

Αν η Rolls Royce αποφάσιζε να κατασκευάσει…

Αν η Rolls Royce αποφάσιζε να κατασκευάσει ένα μικρό αλλά ταυτόχρονα πολυτελές μοντέλο η βάση θα ήταν σύμφωνα με τη λογική αλλά και τους γκουρού του photoshop autoprojecoes το τρέχον Mini. Το οποίο βέβαια θα αποκτούσε τόσο το κλασικό λουκ με τη χαρακτηριστική μάσκα των Rolls όσο και το συβαρίτικο εσωτερικό τους με την παραδοσιακή σχεδιαστική ταυτότητα.

Κινητήρας θα μπορούσε να είναι ο τετρακύλινδρος των 2.000 κυβικών της 428i με τα 245 άλογα, καθώς ο 6κύλινδρος της 435i μάλλον είναι πολύ μεγάλος για να χωρέσει στο σχετικά μικρό μηχανοστάσιο του Mini.

Όσο για το όνομα της mini Rolls Royce θα μπορούσε να είναι το Spook, προκειμένου να συνεχιστεί και η spooky παράδοση των επωνυμιών που επιλέγουν οι Εγγλέζοι της Rolls.

Γιάννης Σκουφής

miniRR2

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το GT50 Concept αποτίνει φόρο τιμής στον εμβληματικό 5κύλινδρο της Audi

Audi

OMODA 5 SHS-H: Η ασφάλεια ως προτεραιότητα στην εποχή της ηλεκτροϋβριδικής

Featured

Το νέο Kia Stonic έρχεται ανανεωμένο στην Ελλάδα (Τιμές)

Featured

Alfa Romeo: Ανανεώσεις για Giulia και Stelvio το 2026

Alfa Romeo