Σύνδεση

Hyundai

WRC ΡΑΛΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ: ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η HYUNDAI

Επιτέλους, η μονοκρατορία της Volkswagen έσπασε και μάλιστα εντός έδρας, καθώς έπειτα…

Επιτέλους, η μονοκρατορία της Volkswagen έσπασε και μάλιστα εντός έδρας, καθώς έπειτα από έναν απρόβλεπτο αγώνα η Hyundai εκμεταλλεύθηκε τα λάθη των οδηγών της γερμανικής ομάδας και έκανε το «1-2». Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Thierry Neuville, η συμμετοχή του οποίου ήταν αναμφίβολη μετά το ατύχημά του, ενώ στο δεύτερο ο Dani Sordo. Την 3η θέση πήρε ο Mikkelsen.

Εδώ να πούμε πως μέχρι το πρωί της Κυριακής ο Latvala διατηρούσε μεγάλο προβάδισμα αλλά στην 15η ειδική διαδρομή είχε έξοδο και εγκατέλειψε, ενώ πιο πριν είχε εγκαταλείψει και ο Ogier (VW).

Έτσι, τα i20 WRC κατάφεραν να σημειώσουν την πρώτη νίκη για την Hyundai δέκα χρόνια μετά την επιστροφή της κορεατικής ομάδες στο WRC. O Sebastian Ogier παραμένει πρώτος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, που θέλει ακόμα τέσσερα ράλι για να ολοκληρωθεί. Ο επόμενος αγώνας είναι στις 11με 14 Σεπτεμβρίου στην Αυστραλία.

Γιάννης Σκουφής

THIERRY-NEUVILLE-WINNER-RALLY-GERMANY-2014-2

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured