Σύνδεση

Bugatti

Τέλος εποχής για τον αρχισχεδιαστή της Bugatti (Video)

Η Bugatti αποδίδει φόρο τιμής στον πρώην διευθυντή σχεδιασμού της, Achim Anscheidt, με ένα συναρπαστικό βίντεο-αφιέρωμα, που εξυμνεί την αξιοσημείωτη συμβολή του στη μάρκα.

Κατά τη διάρκεια της 19χρονης θητείας του, καθοδήγησε τη δημιουργία εμβληματικών hypercars, όπως η Veyron και οι ειδικές εκδόσεις της, με αποκορύφωμα την επαναστατική Chiron.

Το βίντεο παρουσιάζει την εξέλιξη από την Veyron στην Chiron, αποκαλύπτοντας λιγότερο γνωστές ιδέες, όπως η Bugatti Vision Gran Turismo και η Bugatti Atlantic, τονίζοντας το καινοτόμο όραμα του Anscheidt.

Αξιοσημείωτη για μοντέλα όπως η Divo, η Bolide, η Centodieci και η μοναδική La Voiture Noire, η κληρονομιά του Anscheidt είναι ένα κράμα πρωτοποριακού σχεδιασμού και μηχανικής ικανότητας.

Η επιρροή του θα συνεχιστεί και μετά τη θητεία του, καθώς η επόμενη γενιά hypercar της Bugatti, που ξεκίνησε υπό την επίβλεψή του, πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της το 2024, ενώ η παραγωγή της έχει προγραμματιστεί για το 2026.

Με την αποχώρησή του, η Bugatti αποχαιρετά μια εποχή που χαρακτηρίστηκε από πρωτοποριακό σχεδιασμό, αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι της στο μέλλον των πολυτελών hypercars.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BUGATTI (@bugatti)

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Αυτή είναι η Milano, το νέο μικρό SUV της Alfa Romeo

Alfa Romeo

Ποια είναι η τιμή της νέας Lancia Ypsilon με κινητήρα βενζίνης;

Featured