Σύνδεση

Toyota

Έβαλαν… διαφανείς τροχούς σε Toyota Supra (Video)

H τρέλα των social media και της άγρας των ακολούθων φαίνεται ότι δεν έχει όρια. Ιδίως στο πιο νεανικό ΤικΤοκ όπου ο κάθε πιτσιρικάς αποφασίζει να κάνει πράξη ότι πιο παλαβό περάσει από το μυαλό του.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο χρήστης @rota.do.caos έγινε viral στο Reddit έχοντας μία ιδιαίτερα παράξενη ιδέα.

Κάθισε και κατασκεύασε τροχούς από διαφανές υλικό τους οποίους τοποθέτησε πάνω σε μία Toyota Supra MK4.

To υλικό προφανώς και δεν είναι γυαλί αλλά κάποιο συνθετικό και μεγάλης αντοχής υλικό, το οποίο μπορεί να αντέξει το βάρος του αυτοκινήτου.

Το οποίο αυτοκίνητο μάλιστα καταφέρνει και να κινείται πάνω σε αυτές τις διαφανείς πλάκες, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την έμπνευση του δημιουργού του.

Τώρα, αν υπάρχει λόγος να γίνεται όλο αυτό, κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση. Μόνο οι εθισμένοι του TikTok ίσως να μπορέσουν να δώσουν μία λογική εξήγηση.

@rota.do.caos Supra Glass Tires #accident #smash #carros #desafio #acidente #batida #car ♬ Sea Of Problems Sped Up

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi