Σύνδεση

Featured

Έτσι θα είναι το νέο Toyota C-HR;

Υπήρξε και παραμένει ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της τελευταίας δεκαετίας για την Toyota, με το μοντέρνο και ιδιαίτερο σχήμα του να το διατηρούν ακόμα και τώρα επίκαιρο.

Όμως έρχεται ο καιρός μιας ανανέωσης και οι “συνήθεις ύποπτοι” του Kolesa.ru μας δίνουν την δική τους εκδοχή για το πως θα μπορούσε να είναι η ευρωπαϊκή έκδοση του μοντέλου.

Όπως βλέπουμε η εκτίμηση είναι ότι θα κρατήσει το φουτουριστικό του σχήμα που είναι και το πιο δυνατό στοιχείο του αυτοκινήτου, αν και μάλλον θα γίνει ακόμα πιο αιχμηρό και με σπορτίφ διάθεση.

Η αίσθηση του κουπέ αμαξώματος τονίζεται από την έντονη κλίση της οροφής στο πίσω μέρος, ενώ θα υπάρχουν και οι χειρολαβές στο πάνω μέρος των πίσω θυρών.

Η καμπίνα, σύμφωνα με όσα λέει η Toyota θα είναι πιο ευρύχωρη, κάτι που αφήνει μία υπόνοια ότι θα υπάρχει αύξηση μεταξονίου. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι και μεγαλύτερο σε μήκος.

Εκτός από τις αλλαγές στον αμάξωμα, το C-HR του 2024 θα περιλαμβάνει και μία plug-in υβριδική έκδοση μαζί με το κλασικό υβριδικό σύστημα της εταιρίας.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για αμιγώς ηλεκτρική έκδοση καθώς η Toyota σχεδιάζει μία εντελώς νέα πλατφόρμα για τα ηλεκτρικά της μοντέλα της γκάμας “Beyond Zero” που θα εμφανιστεί μετά το 2025.

Το ντεμπούτο του νέου C-HR στις ευρωπαϊκές αγορές προβλέπεται για το 2023 ή νωρίς το 2024.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz