Σύνδεση

Mercedes-Benz

Mία… λεοπάρδαλη σταμάτησε ένα εργοστάσιο της Mercedes (Video)

Tον τελευταίο καιρό μας έρχονται διαρκώς νέα για διακοπή εργασιών σε εργοστάσια αυτοκινήτων στον κόσμο λόγω του πολέμου στην Ουκρανία ή από την έλλειψη υλικών και ημιαγωγών.

Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο λόγος που σταμάτησε ένα εργοστάσιο της Mercedes στην Ινδία είχε να κάνει με ένα τετράποδο.

Για την ακρίβεια μία αρσενική νεαρή λεοπάρδαλη βρέθηκε να κινείται ελεύθερη στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της Mercedes-Benz στο Chakan στην Ινδία.

Η λεοπάρδαλη περιφερόταν για αρκετές ώρες μέσα στο εργοστάσιο, με τους εργάτες να έχουν εγκαταλείψει έντρομοι τις θέσεις τους.

Τελικά μία ομάδα για την προστασία των άγριων ζώων ανέλαβε δράση και κατάφερε να ναρκώσει το ζώο και να το απομακρύνει με ασφάλεια από τον χώρο.

Η λεοπάρδαλη ήταν περίπου 4 ετών και χρειάστηκαν πάνω από 4 ώρες για να ολοκληρωθεί η επιχείρηση. Το αιλουροειδές οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο ανάνηψης και τελικά αφέθηκε ελεύθερο στην φύση.

Το συγκεκριμένο εργοστάσιο της MB στην Ινδία παράγει μοντέλα όπως οι C-Class, E-Class, S-Class, και CLA Coupé. Παράγονται επίσης και τα SUV GLA, GLC, GLE Και GLS, ενώ εξάγει και τις GLC στις ΗΠΑ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi