Σύνδεση

Bugatti

Δείτε μια Bugatti Chiron να φτάνει τα 414 χλμ./ώρα σε δημόσιο δρόμο! (Video)

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε διάφορα supercars να προσπαθούν να πιάσουν τις τελικές τους στους γερμανικούς αυτοκινητόδρομους, εκεί που σε κάμποσα σημεία -ακόμα- δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας.

Συνήθως αυτές οι προσπάθειες τελειώνουν στις καλύτερες περιπτώσεις με μία χιλιομετρική ένδειξη που έχει το “3” μπροστά της.

Τι γίνεται όμως όταν σε αυτή την διαδικασία μπει μία Bugatti Chiron με τα 1.500 άλογά της και τις απίστευτες δυνατότητες για υψηλές ταχύτητες.

Τότε βρισκόμαστε σε ένα εντελώς διαφορετικό level, καθώς η Bugatti είναι ικανή να πιάσει φοβερά νούμερα τελικής ταχύτητας, όπως ήδη έχει αποδειχθεί σε πίστα.

Για να γίνει το ρεκόρ και σε δημόσιο δρόμο επιλέχθηκε μία ώρα που δεν είχε κίνηση και στο τιμόνι βρίσκεται ο 58χρονος μεγιστάνας των ακινήτων Radim Passer.

Όπως βλέπουμε η εκπληκτική Chiron κατάφερε να φθάσει στα 414 χλμ/ώρα στο κοντέρ, ένα νούμερο εξωπραγματικό. Ιδίως όταν γίνεται με τόση ευκολία και με αρκετή σιγουριά.

Με την επίδοση αυτή ο συγκεκριμένος κύριος έσπασε το ρεκόρ που είχε από το 2015 με μία Veyron και 402,5 χλμ./ώρα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz