Σύνδεση

Featured

Επανέρχεται στις 25 Οκτωβρίου ο δακτύλιος στην Αθήνα. Χωρίς εξαιρέσεις

Mε νέα φιλοσοφία επανέρχεται στις 25 Οκτωβρίου ο δακτύλιος που αφορά το κέντρο της Αθήνας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κ.Καραμανλής.

Πλέον θα ονομάζεται «Καθαρός Δακτύλιος», θα βασίζεται σε πρώτη φάση στη λογική των μονών- ζυγών αλλά θα έχει μία θεμελιώδη διαφορά σε σχέση με το παρελθόν: Τέλος οι χιλιάδες εξαιρέσεις και κομμένα όλα τα «παραθυράκια».

«Μέχρι σήμερα υπάρχουν πάρα πολλά αυτοκίνητα τα οποία εξαιρούνται από το δακτύλιο. Αυτό θα λήξει. Ο μόνος τύπος αυτοκινήτων που θα εξαιρούνται θα είναι τα ηλεκτρικά, για αυτό θα το ονομάσουμε ‘‘Καθαρό Δακτύλιο’’», δήλωσε ο κ. Καραμανλής.

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών πραγματοποιεί ήδη μελέτη για να επαναπροσδιοριστούν τα γεωγραφικά όρια του Δακτυλίου, καθώς χρειάζεται αναπροσαρμογή ο σχεδιασμός του και ενδεχομένως να «ανοίξει» ο κύκλος του.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Γιατί η Mercedes κάνει στροφή 180 μοιρών;

Mercedes-Benz

Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio παίρνουν παράταση ζωής  

Alfa Romeo

Το Honda Prelude επιστρέφει μετά από ¼ του αιώνα στην Ευρώπη

Featured

Audi TT RS4, το θηρίο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

Audi