Σύνδεση

Mazda

To Mazda MX-5 κάνει και για off-road αποστολές!

Αν ισχύει αυτό που λένε ότι για κάθε ερώτηση η σωστή απάντηση είναι “Miata” τότε και για εκτός δρόμου κίνηση, ένα MX-5 μοιάζει εξαιρετική ιδέα.

Το συγκεκριμένο που βλέπουμε στις φωτογραφίες μας είναι ένα Miata RF το οποίο κατάφερε να κάνει ένα από τα πιο δύσκολα off road περάσματα της Αμερικής, το Colorado Imogene Pass.

Το πιο σημαντικό με το αυτοκίνητο αυτό είναι ότι χρησιμοποιεί τις εργοστασιακές αναρτήσεις. Η μόνη μετατροπή αφορά τις ζάντες της Sparco και τους τροχούς των 27 ιντσών της Falken για χάρη των οποίων αφαιρέθηκαν κάποια αεροδυναμικά βοηθήματα στα φτερά και τα πλευρικά skirts.

O ιδιοκτήτης του Joel Gat δήλωσε ότι επειδή κάνει πολύ off road ήθελε κάτι ξεχωριστό και με στίλ για να κάνει την διαφορά.

Πάντως με την κίνηση μόνο πίσω χρειάζεται κάποια εξοικείωση και προσοχή στα δύσκολα περάσματα, αν και το Miata φαίνεται να τα καταφέρνει περίφημα.

Όσο για το επόμενο στάδιο, οι απαιτήσεις ανεβαίνουν, και ο πολυμήχανος Joel σκέφτεται ήδη να εγκαταστήσει κανονικές off road αναρτήσεις με αμορτισέρ της γνωστής Fox έτσι ώστε το Miata του να μπορεί να περνάει από παντού.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz