Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιο ήταν το γρηγορότερο αυτοκίνητο στην φετινή ανάβαση στο Goodwood; (Video)

Aνάμεσα στις πολλές εκδηλώσεις που συμβαίνουν στο φεστιβάλ του Goodwood είναι και ο “αγώνας” για τον καλύτερο χρόνο στην ανάβαση της διαδρομής.

Μεταξύ των αυτοκινήτων που διακρίθηκαν φέτος ήταν μία Toyota Corolla του BTCC, μία Sauber-Mercedes C9 Le Mans, ένα Ford Escort Cosworth, ένα Praga R1, ένα βελτιωμένο Nissan Skyline R32 GT-R από την HKS, μία καινούργια Porsche 911 GT3 Cup, και ένα Spice-Cosworth SE88.

Τα δύο αυτοκίνητα πάντως που ξεχώρισαν ήταν το Subaru WRX STi Gymkhana με οδηγό τον Τravis Pastrana και μία McLaren 720S GT3X.
Παρά το γεγονός ότι το Subaru είχε την τετρακίνηση και η McLaren πάσχιζε να βρει πρόσφυση, τελικά το βρετανικό supercar με οδηγό τον Rob Bell κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο για φέτος με 45.01.

Την κορυφαία επίδοση στην ανάβαση την έχει πετύχει ο Romain Dumas με το ηλεκτρικό VW ID R και χρόνο 39.9 ξεπερνώντας το μεγάλο ρεκόρ των 41,6 δευτερολέπτων που είχε από το 1999 ο οδηγός της F1 Nick Heidfeld με μία McLaren MP4/13.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz