Σύνδεση

Featured

Πόσο λέτε ότι κοστίζει το υβριδικό Renault Clio E-Tech;

Το επιτυχημένο Renault Clio είναι πλέον διαθέσιμο και ως Ε-Tech, δηλαδή με ένα κανονικό υβριδικό σύστημα πρόωσης, που σε αντίθεση με τα ήπια υβριδικά συστήματα μπορεί να κινήσει το αυτοκίνητα για περιορισμένη απόσταση καθαρά ηλεκτρικά.

Το σύστημα του Clio E-Tech αποτελείται από έναν ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο βενζίνης 1.600 κυβικών και ένα ηλεκτρικό μοτέρ 36 kW. Έτσι η συνδυαστική απόδοση φτάνει τους 140 ίππους, η μέση κατανάλωση είναι 4,3 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα και η εκπομπή CO2 μικρότερη από 100 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.

Ιδιαίτερο οικονομικό λοιπόν το νέο Clio E-Tech σε ότι αφορά την διαχείριση του καυσίμου, αλλά ισχύει το ίδιο και για τις τιμές αγοράς του; Σύμφωνα λοιπόν με τον τιμοκατάλογο της Teoren, της επίσημης αντιπροσωπείας της Renault στη χώρα μας, διαμορφώνονται ως εξής:

  • Clio E-Tech Expression Plus: 24.990 ευρώ
  • Clio E-Tech Dynamic: 26.730 ευρώ
  • Clio E-Tech RS Line: 27.690 ευρώ

Καλή λοιπόν η σύγχρονη τεχνολογία αλλά κοστίζει, ενώ για λόγους σύγκρισης και μόνο σημειώνουμε πως στην Ισπανία η πιο ακριβή έκδοσή του Clio E-Tech κοστίζει όσο η εισαγωγική εδώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured