Σύνδεση

F1

Θετικός στον COVID-19 ο Hamilton χάνει το Γκραν Πρι του Σακχίρ

Σε μία ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ώρα η Mercedes-AMG Petronas, αναφέρεται ότι ο Lewis Hamilton βρέθηκε θετικός στον COVID-19 και έτσι δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο επερχόμενο Γκραν Πρι του Σαββατοκύριακου, στο Σακχίρ.

Ο Hamilton έκανε τρεις φορές τεστ την προηγούμενη εβδομάδα -το τελευταίο εκ των οποίων έγινε την Κυριακή το απόγευμα πριν το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν- και τα αποτελέσματά τους ήταν αρνητικά. Τη Δευτέρα το πρωί όμως ξύπνησε με ελαφρά συμπτώματα της νόσου και σε νέο τεστ που έγινε βρέθηκε και πάλι θετικός.

Αυτές τις ώρες ο Hamilton είναι απομονωμένος με βάση τα πρωτόκολλα για τον COVID-19. Εκτός από τα ελαφρά συμπτώματα, κατά τα λοιπά δείχνει αρκετά καλά. Η ομάδα θα ανακοινώσει ποιός θα τον αντικαταστήσει στον αγώνα μέσα στις επόμενες ώρες. Οι δύο πιθανοί αντικαταστάτες του πάντως είναι οι Stoffel Vandoorne και Esteban Gutierrez. Υπενθυμίζουμε πάντως πως  και ο Sergio Perez είχε βγει θετικός στον Covid-19 και είχε απουσιάσει από τους δύο αγώνες του Σίλβερστοουν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz