Σύνδεση

F1

F1 Γκραν Πρι Μπαχρέιν: τρομακτικό ατύχημα του Grosjean που γλίτωσε στο τσακ!

Στην τύχη του και στο Halo καταρχήν και στη συνέχεια στην πυρίμαχη φόρμα οφείλει τη ζωή του ο Romain Grosjean, καθώς το μονοθέσιό του προσέκρουσε στη μπαριέρα, την οποία και τρύπησε, κόπηκε στη μέση και έπιασε φωτιά! Κάτι που έχουμε πολλά χρόνια να δούμε στη Φόρμουλα 1.

To ατύχημα έγινε στις πρώτες στροφές λίγο μετά την εκκίνηση του αγώνα μετά από επαφή με τον Kvyat, ενώ στη συνέχει ο Grossjean, που έχει χάσει και το ένα του παπούτσι απομακρύνθηκε υποβασταζόμενος από το χώρο του ατυχήματος.

Στο βίντεο θα δείτε το μονοθέσιο να κόβεται στην μέση και τον Grosjean να καταφέρνει να βγαίνει εκτός πίστας περνώντας πάνω από τη μπαριέρα. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός είναι ασφαλής έχοντας μερικά εγκαύματα στα χέρια και πιθανόν κάποια πλευρά σπασμένα.

 

Περισσότερα για την κατάστασή του θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στην ημέρα όταν θα εξεταστεί στο νοσοκομείο στο οποίο οδηγήθηκε μετά το τρομακτικό ατύχημα. 

Πηγή: Formula 1 @F1 (via Twitter)

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz