Σύνδεση

Porsche

Η Porsche μελετά μία ηλεκτρική Panamera παρά την Taycan

H τεράστια επιτυχία της Taycan φαίνεται ότι άνοιξε την όρεξη στην Porsche να προχωρήσει και σε άλλα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα από την υπόλοιπη γκάμα της. Και το πρόσφορο αυτοκίνητο για μία τέτοια έκδοση δεν είναι άλλη από την Panamera.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο GoAuto με την ευκαιρία της επίσημης παρουσίασης της Panamera στην Αυστραλία, ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Dr. Thomas Friemuth αποκάλυψε ότι μία πλήρως εκδοχή της Panamera είναι αυτή την στιγμή υπό σκέψη.

Για το αν υπάρχει θέμα με την Taycan η Porsche δεν βλέπει κάποια επικάλυψη μεταξύ των δύο αυτοκινήτων.

Ο Frieuth υποστήριξε ότι η Panamera είναι αρκετά μεγαλύτερη από την Taycan και με μεγαλύτερους χώρους για να είναι άμεσος αντίπαλος της Taycan. Επίσης σημείωσε ότι η Taycan και τα μηχανικά της μέρη αλλά και η γενικότερη φιλοσοφία της είναι εντελώς διαφορετική από την Panamera.

Πάντως μία ηλεκτρική έκδοση της Panamera δεν θα ήταν έκπληξη. Από τη μία ήδη η έκδοση plug in είναι η πιο δημοφιλής σε πωλήσεις για την Panamera. Ενώ όπως έτσι γίνει γνωστό, η ζήτηση της Taycan έχει φέρει σημαντικές καθυστερήσεις στις παραδόσεις, οπότε η Porsche θα ήθελε να έχει στην γκάμα της και μια εναλλακτική πρόταση για τους πελάτες της.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Αυτή είναι η Milano, το νέο μικρό SUV της Alfa Romeo

Alfa Romeo

Το νέο Nissan Qashqai είναι αναβαθμισμένο! (Video)

Featured