Σύνδεση

Alfa Romeo

H Alfaholics είναι για την Alfa Romeo ότι η Singer για την Porsche και η Giulia από ανθρακόνημα εξαιρετική

Όπως ακριβώς η αμερικάνικη Singer μετασκευάζει κλασικά μοντέλα της γερμανικής Porsche έτσι και η βρετανική Alfaholics κάνει το ίδιο με μοντέλα της ιταλικής Alfa Romeo.

Τελευταία της δημιουργία ένα ελαφρώς διαφοροποιημένο από πλευράς διαστάσεων πλαίσιο της θρυλικής και πανέμορφης Alfa Romeo Giulia κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανθρακόνημα. Το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στο νέο τους μοντέλο, την  GTA-R 300, η οποία σε σχέση με την GTA-R με το αντίστοιχο χαλύβδινο πλαίσιο θα είναι 70 κιλά πιο ελαφριά. Και 38 από το μέχρι τώρα κορυφαίο μοντέλο, την GTA-290R, που είχε ήδη καπό, κάλυμμα πορτμπαγκάζ και πόρτες από ανθρακόνημα.

Το συνολικό βάρος της GTA-R 300 θα είναι περίπου 800 κιλά, γεγονός που εγγυάται τις πολύ καλές επιδόσεις μιας και κινητήρας είναι ένας τετρακύλινδρος Twin Spark που έχει μεγαλώσει στα 2.300 κυβικά και αποδίδει σχεδόν 250 ίππους.

Όσο για την τιμή της θα είναι σίγουρα υψηλότερη από τις 270.000 ευρώ που κοστίζει η GTA-290R. Ανεξάρτητα πάντως από την τιμή το βέβαιο είναι πως μιλά απευθείας στην καρδιά των απανταχού Alfisti, καθώς συνδυάζει το ένδοξο παρελθόν με τη σύγχρονη τεχνολογία.

[ngg src=”galleries” ids=”5128″ display=”basic_thumbnail”]

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz