Σύνδεση

Alfa Romeo

Αυτό είναι το νέο, μικρό SUV της Alfa Romeo, η Tonale!

Μέχρι τώρα είχαμε δει την Tonale ως πρωτότυπο μοντέλο με την έκδοση παραγωγής να αναμένεται μέσα στο 2020. Ωστόσο, μία διαρροή μας δείχνει πως θα είναι η Tonale που θα δούμε στους δρόμους και όπως μπορούμε να δούμε έχει υιοθετηθεί μια συμβατική επιλογή σε ότι αφορά στους προβολείς.

Πάντως και στα δύο άκρα παρατηρείται να υπάρχει μια «γεφυροποίηση» των φωτιστικών σωμάτων, πίσω με μία ενιαία λωρίδα LED και μπροστά με τις προεκτάσεις της μάσκας. Στοιχεία που διαφοροποιούν την Tonale από την μεγαλύτερη Stelvio.

Κατά τα υπόλοιπα η Tonale είναι γνωστό πως θα βασίζεται στο πάτωμα του Jeep Renegade και πως θα έχει κάτω από το καπό τα τους turbo κινητήρες βενζίνης των 1,3 και 1,6 λίτρων.

Για diesel έκδοση δεν υπάρχουν ενδείξεις, αλλά σίγουρη θεωρείται μια plug-in, όπως αυτές που παρουσίασε η Jeep με ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα και συνδυαστική ισχύς από 190 έως 240 ίππους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz