Σύνδεση

Bugatti

H Hennessey λέει πως η Bugatti «κλέβει» με την τελική της Chiron

H Hennessey, μέσω του ιδιοκτήτη της John Hennessey, αφήνει υπόνοιες π ως η Buggatti ψεύδεται όταν λέει, μέσω του επικεφαλής της Stephan Winkelmann, πως η τελική ταχύτητα της Chiron φτάνει τα 480 χλμ./ώρα. Και πως δεν μπορεί στην πράξη να επιτευχθεί μιας και δεν υπάρχουν κατάλληλα λάστιχα για αυτήν την ταχύτητα.

Βέβαια νερό στο μύλο της Hennessey έριξε μια άλλη δήλωση του ex- Lamborghini και ex- Audi sport Winklemann, ο οποίος είπε πως δεν ενδιαφέρεται για την τελική της Chiron από τη στιγμή που ούτε οι αγοραστές της ενδιαφέρονται.

Ο Hennessey λέει πως η εταιρεία του ομίλου Volkswagen θα είχε προσπαθήσει τουλάχιστον να σπάσει το ρεκόρ της Veyron, ενώ υπολογίζει πως η τελική της Chiron δεν ξεπερνά τα 460 χλμ./ ώρα. Επίσης υπολογίζει πως αν κάνουν κάποια προσπάθεια αυτό θα γίνει με μια ειδική έκδοση, εξελιγμένη για το σκοπό αυτό.

Παράλληλα ο Hennessey λέει πως το 0-100 χλμ./ ώρα δεν έχει πλέον κανένα νόημα από τη στιγμή που υπάρχουν πολλά ηλεκτρικά μοντέλο που επιτυγχάνουν τιμές κάτω από τα 3,0 δεύτερα.

Όσο για το δικό του αυτοκίνητο, το Hennessey F5 Venom των 1.600 ίππων, λέει πως η τελική του ξεπερνά τα 480 χλμ./ ώρα και πως θα πάρει αυτό το ρεκόρ που τώρα πιστώνεται, με 447.2 χλμ./ ώρα στο Koenigsegg Agera RS.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz