Σύνδεση

Featured

Seat: ψηφιακός πίνακας οργάνων για τα Ibiza και Arona

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων ενώ ήταν αρχικά μια εξτραβαγκάντζα και στις περισσότερες φορές προαιρετική για τις πιο ακριβές κατηγορίες τώρα τοποθετείται σε όλο και πιο μικρά μοντέλα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για αυτό ο όμιλος Volkswagen, που ξεκίνησε τη χρήση του από τα Audi και τα VW και την επέκτεινε στη συνέχεια στα Skoda με πρώτο το Karoq και στα Seat, στα Leon και Ateca.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4251″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”1″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Από εδώ και στο εξής ο ψηφιακός πίνακας οργάνων θα είναι διαθέσιμος, με επιπλέον χρέωση και για τα μικρότερα Ibiza και Arona. Ουσιαστικά είναι μια οθόνη 10,25 ιντσών με ανάλυση 1.280×480 pixel, συχνότητα στις 75 Hz και με διαθέσιμες τρεις θεματικές ενότητες -τις Classic, Digital και Dynamic- μεταξύ των οποίων μπορεί να επιλέξει ο οδηγός

Ανεξάρτητα πάντως από αυτήν που θα καταλήξει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων καθιστά τα μικρά μοντέλα της Seat ακόμα πιο high tech.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz