Σύνδεση

Lamborghini

Αυτή είναι η Lamborghini Huracan Performante Spyder

Πρεμιέρα στη Γενεύη για την κορυφαία ανοιχτή έκδοση της Lamborghini Huracan, την Performante Spyder. H οποία έχει χάσει χάρη στην εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων 35 κιλά σε σχέση με τη στάνταρ έκδοση, ενώ όπως και στη αντίστοιχη κουπέ ο κινητήρας της είναι ακόμα πιο δυνατός.

Πιο συγκεκριμένα ο ατμοσφαιρικός V10 των 5.200 κυβικών αποδίδει 640 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και 600 Nm στις 6.500 σ.α.λ. από τα οποία το 70% είναι ήδη διαθέσιμο από τις 1.000 σ.α.λ. Από τη στιγμή που έχει να κινήσει μόλις 1.500 κιλά η Performante Spyder χρειάζεται μόλις 3,1 δεύτερα για το 0-100 και 9.3 για το 0-200, ενώ η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 325 χλμ./ ώρα.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4025″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”1″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Τη σταθερότητά της σε αυτές τις ταχύτητες της εξασφαλίζει το ενεργό αεροδυναμικό πακέτο Aerodinamica Lamborghini Attiva –ALA, η απόδοση του οποίου δεν επηρεάζεται από τη μαλακή οροφή, που ανοίγει ηλεκτρικά μέσα σε 17,0 δεύτερα και με ταχύτητα έως και 50 χλμ./ ώρα.

Η τιμή της Lamborghini Huracan Performante Spyder είναι 219.585 ευρώ προ φόρων.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured