Σύνδεση

F1

Formula 1: Ακούστε τους κινητήρες των Ferrari και Mercedes να βάζουν μπροστά για πρώτη φορά! (Video)

Με σχεδόν ένα μήνα να απομένει για την εκκίνηση του πρώτου αγώνα της νέας σεζόν στην Formula 1 και οι ομάδες βρίσκονται στην κορύφωση των ετοιμασιών τους. Μέσα σ’ αυτές συμπεριλαμβάνεται και η ανάλογη δημοσιότητα που αρμόζει πλέον στους καιρούς του Διαδικτύου, με την Ferrari και την Mercedes-AMG να δίνουν στην δημοσιότητα video με τις πρώτες “γκαζιές” από τους κινητήρες για τη νέα σεζόν.

Όπως και πέρυσι τα μονοθέσια θα κινούνται από turbo V6 των 1,6 λίτρων με δύο ξεχωριστά συστήματα προώθησης και ανάκτησης ενέργειας. Φέτος ο οδηγός θα έχει στην διάθεσή του μόλις 3 μηχανικά σύνολα (ένα λιγότερο) για να ολοκληρώσει και τους 21 αγώνες του πρωταθλήματος.

Αυτό λοιπόν που θα πρέπει να προσέξουν οι κατασκευαστές είναι πέρα από την απόδοση να εξασφαλίζουν και πολύ υψηλή αξιοπιστία στα μοτέρ, καθώς οτιδήποτε πάει στραβά, θα κοστίζει πολύ περισσότερο απ’ ότι πέρσι. Σε λίγες ημέρες πάντως θα γίνουν οι πρώτες επίσημες παρουσιάσεις των νέων μονοθεσίων, με την 22α Φεβρουαρίου να είναι η ημέρα που και οι δύο μεγάλες ομάδες θα δείξουν στο κοινό τα δικά τους. Μέχρι τότε, ας αρκεστούμε στον ήχο από τα βίντεο που παραθέτουμε.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz