Σύνδεση

WRC

ΡΑΛΙ ΣΑΡΔΗΝΙΑΣ: ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ TANAK ΣΤΟ WRC! (VIDEO)

Εκπλήξεων και ανατροπών συνέχεια στο φετινό WRC με έναν ακόμα οδηγό να παίρνει την πρώτη θέση σε έναν αγώνα. Ο λόγος για τον Εσθονό Τanak ο οποίος μετά από 73 συμμετοχές στον θεσμό κατάφερε τελικά να πάρει την πρώτη του νίκη.

wrc italy 2017 (2)

Ο Εσθονός οδηγός της M-Sport κατάφερε να τερματίσει με το Ford Fiesta 12,3 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Jari-Matti Latvala…

O Tanak οδήγησε προσεκτικά αφού ο Latvala με το Toyota Yaris υπέπεσε σε οδηγικά λάθη ακόμη και στην power stage χάνοντας πολύτιμο χρόνο.

wrc italy 2017 (62)

Έτσι, στο βάθρο κατάφερε να ανέβει και ο Neuville με Hyundai ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολύ από το πρόβλημα που είχε με τα φρένα από την 2η ημέρα του αγώνα.

Η Toyota τα πήγε αρκετά καλά αφού στην 4η θέση τερμάτισε ο Lappi (η ευχάριστη έκπληξη του αγώνα, κέρδισε πέντε ειδικές στην δεύτερη μόλις συμμετοχή του στο WRC), ενώ ο μπροστάρης του πρωταθλήματος Ogier τερμάτισε στην 5η θέση καθώς και πάλι δεν βρήκε ρυθμό νίκης σε έναν ακόμα αγώνα.

wrc italy 2017 (232)

Επόμενος αγώνας στην Πολωνία (29 Ιουνίου – 2 Ιουλίου) με το πρωτάθλημα να έχει πάρει κυριολεκτικά φωτιά, όντας το πιο απρόβλεπτο και ενδιαφέρον των τελευταίων ετών.

Παναγιώτης Τριτάρης

wrc italy 2017 (22)

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured