Σύνδεση

Featured

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΧΟΝΤΡΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΟ NASCAR! (VIDEO)

Το ότι οι αγώνες είναι ένα “ανδρικό”σπορ οι Αμερικάνοι οδηγοί το αντιλαμβάνονται όπως φαίνεται και με έναν διαφορετικό τρόπο, καθώς σε ένα πρωτοφανές περιστατικό, δύο οδηγοί του NASCAR έλυσαν τις διαφορές τους με γροθιές.

To γεγονός εκτυλίχθηκε  μετά το τέλος του αγώνα στο Λας Βέγκας, όταν όπως βλέπουμε ο Kyle Buschκατευθύνεται εμφανώς εκνευρισμένος προς το σημείο που βρίσκεται το αυτοκίνητο του Joey Logano. Και χωρίς καμία προειδοποίηση του ρίχνει μία μπουνιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας ξεγυρισμένος καυγάς. Μετά από πολλές προσπάθειες όπως φαίνεται στο βίντεο, οι πιο ψύχραιμοι και οι υπεύθυνοι του αγώνα κατάφεραν να τους χωρίσουν.

logano

Λίγο πριν, κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Logano είχε σπρώξει τον Busch εκτός πίστας υποχρεώνοντάς τον να τερματίσει 22ος. Ο πρώτος λέει ότι όλα έγιναν χωρίς να το θέλει -και μάλλον έτσι είναι αν κρίνουμε από το βίντεο του αγώνα-, ο Βusch επέμενε ότι υπήρχε σκοπιμότητα, οπότε ανέλαβε να δώσει την λύση με τις γροθιές.

Πάντως οι αρχές του NASCAR εξετάζουν το βίντεο και είναι μάλλον σίγουρο ότι θα επιβάλλουν ποινή στον Busch για αυτή του την συμπεριφορά. Από τις “ψιλές” υπήρξαν μικροτραυματισμοί των οδηγών (μάλιστα φαίνεται ο… Busch να έχει αίματα στο προσωπό του), ενώ από την ομάδα το Logano δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη διαμαρτυρία. Ο Busch πάντως δεν ζήτησε συγνώμη και στις δηλώσεις του φαίνεται αμετανόητος, δηλώνοντας σε γνήσιο western style ότι ο άλλος οδηγός “πήγαινε γυρεύοντας”!

Παναγιώτης Τριτάρης

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz