Σύνδεση

Featured

Φορτηγό πηγαίνει στις δύο ρόδες παρασυρμένο από τον αέρα! (Video)

Oι δυνατοί πλευρικοί άνεμοι για τα φορτηγά είναι ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους Όμως ο Κροάτης οδηγός που βλέπουμε στο video φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα, και συνεχίζει απτόητος.

Η ένταση των ανέμων όπως φαίνεται είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με αποτέλεσμα το μικρό φορτηγό με τον μουσαμά (και προφανώς χωρίς φορτίο) να γίνεται φτερό στον άνεμο. Ο οδηγός του πάντως αντί να κόψει ταχύτητα, συνεχίζει με αποτέλεσμα το φορτηγό να σηκώνεται για αρκετή ώρα στις δύο ρόδες, στα όρια του να ανατραπεί.

Τελικά καταφέρνει να περάσει το… Κάβο Ντόρο και πιάνει λιμάνι λίγο πιο δίπλα, σε ένα σημείο του αυτοκινητόδρομου που καλύπτεται από βράχια. Ελπίζουμε τουλάχιστον να του έγινε μάθημα και μαζί και σε όσους άλλους βλέπουμε στους δρόμους της Ελλάδας, που σε τέτοιες συνθήκες συνεχίζουν λες και δεν τρέχει τίποτα, διακινδυνεύοντας τις ζωές τους και τις ζωές όλων όσων βρίσκονται γύρω τους.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda

Αυτή είναι η ανανεωμένη Skoda Octavia

Featured

To νέο Ford Puma είναι ακόμα καλύτερο

Featured