Σύνδεση

Featured

Νέο Toyota Yaris: ευρωπαϊκή πρεμιέρα του χρόνου στη Γενεύη

Οχτώ χρόνια στην αγορά είναι μεγάλο χρονικό διάστημα, ειδικά για ένα μικρό αυτοκίνητο σαν το Toyota Yaris, που βέβαια σε όλα αυτά τα χρόνια έχει υποβληθεί σε περισσότερες από μια ανανεώσεις.

Σιγά σιγά όμως έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και έτσι το 2020 η Toyota αναμένεται να παρουσιάσει την επόμενη γενιά του, η οποία ήδη δοκιμάζεται στο δρόμο και βέβαια θα έχει να αντιμετωπίσει ισχυρότατο ανταγωνισμό.

Το νέο Yaris λοιπόν θα ακολουθεί σχεδιαστικά το στυλ της επίσης καινούργιας Corolla με τη χαρακτηριστική μάσκα, ενώ σε ότι αφορά τις διαστάσεις θα έχουμε μια αύξηση τόσο του μήκους όσο και του μεταξονίου. Προκειμένου φυσικά να βελτιωθούν και οι χώροι, ενώ στην Corolla παραπέμπει και η σχεδίαση του εσωτερικού με την κεντρική οθόνη αφής.

Η βάση του θα είναι μια μικρότερη έκδοση του πλαισίου TNGA που μεταξύ άλλων χρησιμοποιείται και στην καινούργια Corolla, ενώ η βάση στους κινητήρες θα είναι οι σύνολο βενζίνης των 1.200 κυβικών. Best seller προαλείφεται και πάλι το υβριδικό, η γκάμα δεν θα περιλαμβάνει diesel, ενώ πλήρη αναμένεται να είναι τα διαθέσιμα συστήματα υποβοήθησης.

Η πρώτη εμφάνιση του νέου Yaris, ως Vitz, αναμένεται να γίνει στην έκθεση του Τόκιο τον Οκτώβριο, ενώ στην Ευρώπη θα εμφανιστεί εκτός απροόπτου το Μάρτιο του 2020 στη Γενεύη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured