Σύνδεση

Featured

Νέα Skoda Octavia: τα πρώτα επίσημα σκίτσα της

Μέσα στο Νοέμβριο η Skoda θα παρουσιάσει τη νέα, 4η γενιά του best seller της Octavia που μέχρι στιγμής έχει πουλήσει περισσότερα από 6,5 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως. Και για να δώσει μια πρόγευση για την καινούργια της μεσαία λιμουζίνα έδωσε στη δημοσιότητα δύο επίσημα σκίτσα της.

Από τα σκίτσα αυτά μπορούμε να δούμε ένα πιο επιμηκυμένο αμάξωμα, με μια πιο τονισμένη αλά κουπέ προσέγγιση, η οποία είναι σύμφωνη με τις προθέσεις της Skoda να ακολουθήσει μια πιο συναισθηματική σχεδίαση.

Η πολύ πρακτική, τύπου liftback 5η πόρτα θα διατηρηθεί, όπως θα διατηρηθούν και οι μεγάλοι χώροι τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές. Μάλιστα για να παραμείνουν στην κορυφή της κατηγορίας θα μεγαλώσουν λίγο και οι εξωτερικές διαστάσεις.

Η βάση σε ότι αφορά τους κινητήρες θα είναι τα 1.000 κυβικά για αυτούς της βενζίνης και τα 1.600 για τους diesel, ενώ θα υπάρχουν τόσο ήπια υβριδικές όσο και και plug-in υβριδικές εκδόσεις.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Επιτέλους! Το Chaos είναι έτοιμο!

Featured

Toyota GR Yaris: Ειδικές εκδόσεις με βαριά ονόματα  

Featured

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda