Σύνδεση

Toyota

Η βασική Toyota GR86 έχει στην Ιαπωνία σιδερένιες ζάντες!

Στην ιαπωνική αγορά η Τoyota διαθέτει μία πολύ βασική έκδοση του GR86, η οποία έχει σημαντικές ελλείψεις στον εξοπλισμό και φοράει και σιδερένιες ζάντες, κάτι εντελώς αναπάντεχο για ένα σπορ μοντέλο.

Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι γιατί η εταιρία γνωρίζει ότι το GR86 είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αυτοκίνητα στην Ιαπωνία για μετατροπές, οπότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι εργοστασιακές ζάντες θα αντικατασταθούν.

Έτσι φροντίζει να δώσει στην έκδοση RC απλές φθηνές σιδερένιες ζάντες, με στόχο να εξοικονομηθούν χρήματα και να γίνει ακόμα πιο προσιτό το αυτοκίνητο.

Εκτός από τις ζάντες υπάρχουν και άλλα στοιχεία που λείπουν από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, όπως το ηχοσύστημα (στην θέση του βρίσκεται ένα μαύρο καπάκι) ή τα καθίσματα από δέρμα.

Δεν λείπουν βέβαια άλλα βασικά στοιχεία που άπτονται της ασφάλειας και της άνεσης όπως ο κλιματισμός για παράδειγμα.

Η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης αρχίζει στα 21.700 ευρώ όταν η πιο πάνω εκδοχή του αυτοκινήτου με όλα όσα περιμένει κανείς από ένα σπορ Toyota ξεκινά λίγο πάνω από τα 24.000 ευρώ. Όχι και μεγάλη διαφορά, αν και ικανή για να προσελκύσει ένα πολύ ειδικό κοινό που έτσι κι αλλιώς θα κάνει τα δικά του και θα αφήσει στην άκρη τα εργοστασιακά πράγματα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured