Σύνδεση

Featured

Δείτε το σαλόνι της νέας Porsche Cayenne σε “πρώτη προβολή” (Video)

H νέα Porsche Cayenne που παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό (ενώ η πανευρωπαϊκή της πρεμιέρα θα γίνει στην Κρήτη σε λίγες ημέρες) είναι εκ βάθρων ανανεωμένη τόσο στα μηχανικά της μέρη όσο και στις ανέσεις που παρέχει το άκρως εντυπωσιακό σαλόνι της.

Σύμφωνα με τους Γερμανούς, η νεότερη γενιά της Cayenne κρύβει μέσα της τα καλύτερα στοιχεία από τρεις διαφορετικούς κόσμους. Την ακρίβεια ενός σπορ αυτοκινήτου, την προσαρμοστικότητα ενός off-road οχήματος και την άνεση ενός οικογενειακού.

Στο εν λόγω video δεν θα δείτε το πόσο γρήγορα στρίβει στην πίστα, ούτε πόσο καλά τα καταφέρνει, φορτωμένη με 5 ενήλικες σε κάποια απόκρημνη πλαγιά. Θα πάρετε όμως μία γεύση από τους τρεις αυτούς κόσμους παρατηρώντας την πολυτέλεια, την τεχνολογική αρτιότητα και τις λειτουργίες που προσφέρει το εσωτερικό της.

Από την τεράστια οθόνη των 12 ιντσών, μέχρι το 3D high-end ηχοσύστημα της Bernmester, το Direct Touch Control και όλα τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά καλούδια, εύκολα καταλήγει κανείς ότι η Cayenne διαθέτει ένα από τα ομορφότερα και πληρέστερα εσωτερικά, ανεξαρτήτως κατηγορίας. 

Μία πραγματική Porsche λοιπόν, άξιος συνεχιστής της προηγούμενης Cayenne και σε κάθε περίπτωση ένα αυτοκίνητο που θα συνεχίσει να αποτελεί την αιχμή του δόρατος στις πωλήσεις και την κερδοφορία της ιστορικής Γερμανικής εταιρίας.

Παναγιώτης Τριτάρης

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Renault 5 E-Tech: Ρετρό εμφάνιση με ηλεκτρικό υπόβαθρο

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured