Σύνδεση

Hennessey

Δείτε το απίστευτο πλαίσιο της Hennessey με βάρος μόλις 86 κιλά που είναι ανώτερο αυτού της Bugatti! (Video)

Το Venon F5 είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα hypercars των ημερών μας και για το οποίο ο στόχος της Hennessey είναι να σπάσει το φράγμα των 500 χλμ./ώρα!  Αυτό κάθε άλλο παρά εύκολο είναι και τώρα η αμερικάνικη εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του πλαισίου αυτού του πολύ ξεχωριστού της μοντέλου, το οποίο μοιάζει περισσότερο με μοντέρνο γλυπτό, παρά σα δομικό στοιχείο ενός αυτοκινήτου.

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και η στρεπτική ακαμψία του αγγίζει τα 52.000 Nm ανά μοίρα, ξεπερνώντας έτσι ακόμα και τη Bugatti Chiron, το μονοκόκ πλαίσιο της οποίας φτάνει μέχρι τα 50.000 Nm/ μοίρα. Όσο για το βάρος, με μόλις 86 κιλά, πρακτικά είναι εφικτό να το σηκώσει μόνο ένας άνθρωπος, αρκετά γυμνασμένος.

Ο στόχος των 500 χλμ./ ώρα θα υποστηριχθεί πέρα από το πλαίσιο και από έναν V8 6.600 κυβικών, ο οποίος με δύο turbo και ειδική διαχείριση του καυσίμου με διπλά μπεκ σε κάθε κινητήρα, θα αποδίδει 1.843 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και 1.617 Nm στις 5.500 σ.α.λ.

Χάρη σε αυτά τα νούμερα η Hennessey ελπίζει να σπάσει το ρεκόρ της Bugatti Chiron που πρόλαβε να κάνει την δική της κίνηση με τα 300 μίλια την ώρα (490,484 χλμ/ώρα), και πλέον να βάλει τον πήχη στα 500 χλμ./ ώρα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda

Αυτή είναι η ανανεωμένη Skoda Octavia

Featured

To νέο Ford Puma είναι ακόμα καλύτερο

Featured