Σύνδεση

Tesla

Δείτε ένα Tesla Model S να απογειώνεται με άσχημη κατάληξη (Video)

Από τα θεάματα που κατακλύζουν το Internet το συγκεκριμένο περιστατικό διαγωνίζεται επάξια για τον τίτλο της ανοησίας της χρονιάς.

Όπως βλέπουμε στα video που έχουν τραβηχτεί από το σημείο, βρισκόμαστε αργά τη νύχτα σε έναν έρημο δρόμο στα περίχωρα του Λος Άντζελες.

Εκεί προφανώς μαζεύονται διάφοροι περίεργοι για να καταγράψουν κάτι που συμβαίνει λόγω της κλίσης του δρόμου, καθώς αν ένα αυτοκίνητο έρθει με ταχύτητα θα κάνει ένα μεγαλοπρεπές άλμα.

Την δόξα όσων το κατάφεραν πριν ζήλεψε και ο οδηγός ενός Tesla Model S ο οποίος όπως μαθαίνουμε ήταν τόσο σίγουρος που δεν έκανε καν δοκιμή. Μάλιστα, ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι το αυτοκίνητο ήταν νοικιασμένο.

Το μεγάλο και βαρύ Model S όντως απογειώθηκε, όμως η προσγείωση δεν ήταν καθόλου ομαλή, καθώς το αυτοκίνητο έσκασε με το εμπρός μέρος, και συνέχισε να κινείται παρασέρνοντας όλους τους κάδους και καταλήγοντας πάνω σε ένα παρκαρισμένο Subaru Forester.

H αστυνομία της περιοχής αναζήτησε τον δράστη (κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση και εγκατάλειψη) και τον χρέωσαν με 1.000 δολάρια πρόστιμο. Όσο για το αυτοκίνητο θα χρειαστεί αρκετά περισσότερα για να επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση.

Το μόνο που πήγε καλά ήταν ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ούτε των επιβατών ούτε των παρευρισκόμενων που στέκονταν σχεδόν κάτω από το αυτοκίνητο για να βγάλουν ένα instastory. Τόση βλακεία μαζεμένη σε μία κατηφόρα…

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Renault 5 E-Tech: Ρετρό εμφάνιση με ηλεκτρικό υπόβαθρο

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured