Σύνδεση

Featured

Γιατί αυτό το παλιό ρώσικο φορτηγό είναι ότι πιο απίστευτο κυκλοφορεί; (Video)

Oι τρελαμένοι Ρώσοι που πριν λίγο καιρό είχαν φτιάξει μία Bentley Continental GT σε τανκ, επέστρεψαν. Και αυτή την φορά κάνουν κάτι εξίσου παλαβό.

Στα χέρια τους έχει πέσει ένα κλασικό φορτηγό της Ρωσίας, το ZIL 130. Πρόκειται για μία πολύ κλασική εικόνα για την χώρα, αφού κατασκευαζόταν από το 1967 έως το 2012 και κυκλοφορούν ακόμα χιλιάδες στην Ρωσία.

Πάνω σ’ αυτό το φορτηγό εγκατέστησαν έναν κινητήρα της BMW με 600 άλογα! Αφού πρώτα βέβαια έκαναν τις απαραίτητες μετατροπές έτσι ώστε όχι μόνο το σασί αλλά κυρίως ο δύσμοιρος άξονας να μπορέσει να αντέξει αυτή την ιπποδύναμη.

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εξωφρενικό όπως βλέπουμε και από το video. Το αρχαίο φορτηγό επιταχύνει με καταιγιστικούς ρυθμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα που βρίσκονται δίπλα του, ενώ όπως μαθαίνουμε έχει μπει και σε διάφορες κόντρες κερδίζοντας κατά κράτος σπορ αυτοκίνητα.

Μάλιστα όπως βλέπουμε κάνει το 0-100 σε μόλις 5,5 δευτερόλεπτα, ενώ όπως λέει ο οδηγός του αν χρησιμοποιούσαν και launch control θα το
κατέβαζε κοντά στα 5,2 δευτερόλεπτα. Είναι τρελοί αυτοί οι Ρώσοι (και μας αρέσουν…).

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

  1. Victor

    08/10/2019 στις 08:18

    Αυτός ο Ρώσος έχει κάνει και πολλες αλλα τρέλα αυτοκίνητα και ακόμα πρωτα έφτιαξε το Ζιλ και μετά έφτιαξε το τανκ που ακόμα δεν το έχει τελειώσει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Επιτέλους! Το Chaos είναι έτοιμο!

Featured

Toyota GR Yaris: Ειδικές εκδόσεις με βαριά ονόματα  

Featured

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda