Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτοκινητοβιομηχανία: Προσφέρει 13 εκατ. ειδικευμένες θέσεις εργασίας στην ΕΕ

To πως θα διασφαλιστεί ότι η αυτοκινητοβιομηχανία θα παραμείνει βασικός μοχλός στη μετατροπή της Ευρώπης σε μια κλιματικά ουδέτερη οικονομία συζήτησαν  περισσότεροι από 150 ειδικοί της αυτοκινητοβιομηχανίας,  στη φθινοπωρινή δεξίωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA)

«Η ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία πάντα αποδίδει! Συνεχίζουμε να παρέχουμε περίπου 13 εκατομμύρια ειδικευμένες θέσεις εργασίας στην ΕΕ. Και παραμένουμε ένας αξιόπιστος συνεργάτης  για μια οικονομικά ισχυρή Ευρώπη που μπορεί να επιβληθεί παγκοσμίως», δήλωσε ο Πρόεδρος της ACEA και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Oliver Zipse.

«Μια ισχυρή, παγκοσμίως ανταγωνιστική βιομηχανική βάση στην Ευρώπη είναι η προϋπόθεση για έναν πράσινο, ψηφιακό μετασχηματισμό. Εμείς στην αυτοκινητοβιομηχανία θα συμβάλουμε ενεργά σε αυτό», πρόσθεσε ο κ. Zipse. Στον ίδιο τόνο, ο νέος Γενικός Διευθυντής της ACEA, Sigrid de Vries, επανέλαβε ότι «το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της ACEA, δεσμεύονται να ενεργούν ως ισχυροί εταίροι για τους διαμορφωτές πολιτικής, την κοινωνία και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, προκειμένου να επιτευχθεί η σημαντική αποστολή. «Ο κλάδος μας μεταμορφώνεται για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Είναι μια κοινή τροχιά. Όλα τα μέλη μας ενώνονται με έναν κρυστάλλινο σκοπό , να διατηρήσουμε τον κόσμο μας  με βιώσιμο, ασφαλή, έξυπνο και χωρίς αποκλεισμούς », κατέληξε ο de Vries.

Ολοκληρώνοντας τον γύρο των βασικών ομιλιών, ο Walter Goetz, Επικεφαλής του Υπουργικού Συμβουλίου Μεταφορών, Επίτροπος Adina Vălean, δήλωσε: «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι εδώ για να σας υποστηρίξει με την κατάλληλη υποδομή που θα διευκολύνει την απόφαση για τους πολίτες να αγοράσουν ένα ηλεκτρικό ή υδρογόνο αυτοκίνητο ή για εταιρείες που αγοράζουν φορτηγό με υδρογόνο ή ηλεκτρικό».

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Renault 5 E-Tech: Ρετρό εμφάνιση με ηλεκτρικό υπόβαθρο

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured