Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτο τρακάρισμα με νταλίκα που έχασε την έξοδο (Video)

Το φαινόμενο ευδοκιμεί και στην χώρα μας και είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Ένας οδηγός χάνει την έξοδο στον αυτοκινητόδρομο, και μετά αποφασίζει ότι μπορεί να κινηθεί με την όπισθεν ώστε να μπει εκεί που είχε προγραμματίσει.

Στην περίπτωση αυτή βλέπουμε μία εξαιρετικά δυσάρεστη κατάληξη ενός τέτοιου περιστατικού που έγινε στην Πολωνία.

Ο οδηγός μιας νταλίκας σταμάτησε εντελώς στην άκρη του δρόμου, προφανώς έχοντας χάσει την έξοδο, και ψάχνοντας τρόπους να καταφέρει να επιστρέψει για να μπει εκεί που θέλει.

Όμως ένα άλλο φορτηγό έρχεται με μεγάλη ταχύτητα και πέφτει με δύναμη επάνω του, δημιουργώντας ένα απίστευτο χάος στον αυτοκινητόδρομο. Ένα τρίτο φορτηγό καταφέρνει να τους αποφύγει την τελευταία στιγμή.

Ευτυχώς δεν υπήρχε μεγάλη κυκλοφορία από ΙΧ εκείνη την ώρα γιατί σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δυσάρεστα.

Από την τοπική αστυνομία μαθαίνουμε ότι υπήρξε μόνο ένας τραυματισμός, κάτι που προκαλεί έκπληξη καθώς η σύγκρουση του δεύτερου φορτηγού είναι εξαιρετικά σφοδρή.

Σε κάθε περίπτωση πάντως αυτό το video ας ελπίσουμε ότι θα αποτελέσει ένα ακόμα μάθημα για όσους έχουν αυτή την συνήθεια. Αν και μάλλον θα μείνουμε με την… ελπίδα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda

Αυτή είναι η ανανεωμένη Skoda Octavia

Featured

To νέο Ford Puma είναι ακόμα καλύτερο

Featured