Σύνδεση

Infiniti

ΑΝΑΝΕΩΜΕNΗ Η INFINITΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Ένα πλούσιο και με αρκετό ενδιαφέρον περίπτερο είχε να επιδείξει η Infiniti στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι. Το πιο σημαντικό νέο είναι αναμφίβολα ο νέος κινητήρας μεταβλητής συμπίεσης VCR.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον από τεχνολογικής άποψης μηχανικό σύνολο, ο οποίος προς το παρόν έχει την κωδική ονομασία MR20DDT. Πρόκειται για ένα 4κύλινδρο σύνολο με τούρμπο, το οποίο ήδη διαθέτει πάνω από 300 πατέντες, ενώ σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των μηχανικών της Ιnfiniti θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση σε κάποιο μοντέλο της εταιρίας μέσα στο 2018.

Εκτός από τον πρωτοποριακό κινητήρα, στο Παρίσι παρουσιάστηκε το ανανεωμένο Q50, το οποίο εκτός των άλλων έχει και έναν νέο τρίλιτρο κινητήρα V6 τούρμπο με 400 άλογα. Το αυτοκίνητο είναι ελαφρά αλλαγμένο στο αμάξωμά του -κυρίως στην μάσκα- ενώ αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό με πιο πλούσιο εξοπλισμό και έναν νέο τηλεχειρισμό μέσω του οποίου ο οδηγός θα μπορεί να χειρίζεται από απόσταση μερικές χρήσιμες λειτουργίες του αυτοκινήτου.

Στο περίπτερο της Ιnfinity βρισκόταν επίσης και το πρωτότυπο QX Sport Inspiration το οποίο προετοιμάζει το έδαφος για ένα νέο SUV που θα τοποθετείται στην μεσαία κατηγορία και θα αντικαταστήσει το QX50 ή το QX70 από το 2018.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Renault 5 E-Tech: Ρετρό εμφάνιση με ηλεκτρικό υπόβαθρο

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured