Σύνδεση

Featured

Έτσι φτιάχνει η Lamborghini τη Revuelto (Video)

H Revueltο, το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο στην ιστορία της Lamborghini έχει ήδη σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία καθώς η παραγωγή των δύο πρώτων ετών έχει ήδη πωληθεί.

Αυτό από την άλλη κάθε άλλο παρά εμποδίζει τη διάσημη ιταλική εταιρεία να δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια για το πως κατασκευάζεται το supercar των 1.015 ίππων.

Που εξασφαλίζουν ένα 0-100 χλμ./ ώρα σε μόλις 2,5 δεύτερα και μια τελική ταχύτητα που φτάνει τα 350 χλμ./ ώρα.

Συνολικά η Revuelto έχει τρία ηλεκτρικά μοτέρ, ένα με ισχύ 150 ίππων και ροπή 150 Nm ενσωματωμένο στην έξοδο του αυτόματου κιβωτίου των 8 σχέσεων και άλλα δύο που κινούν τους εμπρός τροχούς και έχουν ίδια ισχύ αλλά ροπή 350 Nm.

H μπαταρία έχει χωρητικότητα μόλις 3,8 kWh και η φόρτισή της με ισχύ 7,0 kW διαρκεί μόλις 30 λεπτά, ενώ η εταιρεία δεν ανακοινώνει επίσημα την ηλεκτρική αυτονομία.

Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ξεπερνά τα 4 χιλιόμετρα, ενώ οι Ιταλοί κάνουν λόγο για μείωση των εκπομπών CO2 έως και κατά 30% σε σχέση με την Aventador Ultimae.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda

Αυτή είναι η ανανεωμένη Skoda Octavia

Featured

To νέο Ford Puma είναι ακόμα καλύτερο

Featured