Σύνδεση

Featured

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΣΕ ΠΛΟΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν και πολλά έχουν δει τα μάτια μας σε ελληνικά πλοία και το “πάστωμα” στις “παντόφλες” κάθε είδους, τέτοιο περιστατικό μάλλον δεν έχει υπάρξει στις δικές μας θάλασσες. Και αυτό γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν φταίει μόνο ο οδηγός που ξέχασε να “δέσει” το αυτοκίνητό του αλλά και ο καπετάνιος που -άγνωστο γιατί- άφησε ανοιχτή την μπουκαπόρτα του πλοίου.

Το περιστατικό όπως μαθαίνουμε έγινε στην Αυστραλία, στο πέρασμα μεταξύ των νησιών Inskip και Frasier στο Queensland. Εκεί ένα τετρακίνητο ξαφνικά αρχίζει να γλιστρά προς τα πίσω, και πριν προλάβει κανείς να κάνει τίποτα, πέφτει από την ανοιχτή πόρτα του πλοίου μέσα στην θάλασσα.

Παρά τις φωνές και τις επικλήσεις των ανθρώπων που ακούγονται καθαρά στο βίντεο, κανείς δεν φαίνεται ικανός να κάνει τίποτα και η “παντόφλα” απομακρύνεται την ίδια στιγμή που το άμοιρο SUV βυθίζεται αργά στην θάλασσα.

Απίστευτο πραγματικά περιστατικό, που θα μπορούσε να είχε και ανθρώπινα θύματα, αν υπήρχε κάποιος κοντά ή μέσα στο αυτοκίνητο. Όπως και να έχει πάντως αποτελεί για όλους μας ένα καλό μάθημα, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες που η βιασύνη και η χαλαρή διάθεση μπορούν να φέρουν τέτοια δυσάρεστα αποτελέσματα.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Renault 5 E-Tech: Ρετρό εμφάνιση με ηλεκτρικό υπόβαθρο

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured