Σύνδεση

Audi

AUDI Q3 ΑΠΟ 31.000 ΕΥΡΩ

audi-q3-1

Μπορεί η επίσημη παρουσίασή του να γίνει προς τα τέλη Σεπτεμβρίου στη Φρανκφούρτη και οι πωλήσεις του να ξεκινήσουν αμέσως μετά, όμως η Kosmocar, η επίσημη αντιπροσωπεία της Audi στη χώρα μας δέχεται ήδη παραγγελίες για το νέο μικρό SUV της μάρκας.

Το Q3 λοιπόν, το μήκος του οποίου δεν ξεπερνά τα 4,40 μέτρα, θα είναι παρόν για το επόμενο χρονικό διάστημα στα show room της Audi στην Ελλάδα, ενώ οι τιμές της βασικής του έκδοσης θα ξεκινούν από τις 31.000 €.

Η βασική αυτή έκδοση είναι μόνιμα τετρακίνητη με το σύστημα quattro, κινείται από το γνωστό και βραβευμένο 2.0 TFSI της εταιρείας, που για την περίσταση απόδίδει 170 ίππους, ενώ διαθέτει και ένα πλήρες επίπεδο εξοπλισμού.

Σε ότι αφορά τους χώρους του Audi Q3 σημειώστε ενδεικτικά το μέγεθος του πορτμπαγκάζ, που κυμαίνεται από τα 460 έως τα 1.365 λίτρα.

Παράλληλα με τις τιμές του μικρότερού της SUV η εταιρεία ανακοίνωσε και αυτές του νέου της μεγάλου μοντέλου, του A6, η βασική έκδοση του οποίου (2.0 ΤFSI, με 180 ίππους) ξεκινά από τις 46.900 Ευρώ, ενώ και εδώ ο εξοπλισμός είναι κάτι παραπάνω από πλήρης. Αργότερα θα υπάρχει και υβριδική έκδοση, με τον δίλιτρο TFSI να συνδυάζεται και με ηλεκτρικό κινητήρα και η συνδυαστική ισχύς να φτάνει τους 245 ίππους.

{gallery}photos/26/news/AUDI-Q3{/gallery}


Επόμενο:

ΝΕΑ BMW M5

Μη χάσεις:

YOUNG CREATIVE CHEVROLET

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured