Σύνδεση

Featured

Υπάρχει ακόμα ελπίδα για το Chaos;

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την είδηση του ελληνικού hypercar και η μυστικότητα παραμένει απόλυτη. Υπάρχει τελικά το Chaos;

Η απάντηση είναι μάλλον ρητορική καθώς το εγχείρημα έμοιαζε εξαρχής εξαιρετικά δύσκολο στο να πραγματοποιηθεί όπως είχε προβληθεί εκείνη την εποχή.

Ωστόσο, για όσους συνεχίζουν να πιστεύουν στο όνειρο, το πρόσφατο post του Πανόπουλου στο Instagram προσφέρει μια αφορμή για αναφορά στο Chaos.

Τον Φεβρουάριο, ο Πανόπουλος είχε ανακοινώσει νέες θέσεις εργασίας για τις δραστηριότητες της SPgroup.

 Τον περασμένο μήνα, ανάρτησε με χιούμορ μια φωτογραφία που δείχνει τον “καλύτερο βοηθό” του, όπου βλέπουμε ένα ελαφρώς διαφοροποιημένο αμάξωμα με νέους τροχούς.

Όσοι πιστεύουν στο όνειρο, αναμένουν πιο χειροπιαστά στοιχεία από τον Πανόπουλο, ελπίζοντας ότι ένας ανεξάρτητος μηχανικός μπορεί να κατασκευάσει κάτι κοντά σε ό,τι έχουν επιτύχει οι Gordon Murray και Adrian Newey.

Μένει να δούμε αν το «ελληνικό δαιμόνιο» θα αποδειχτεί κάτι παραπάνω από καλές δημόσιες σχέσεις και λιγότερο καλές επιδόσεις στο photoshop.

Audi TT RS4, το θηρίο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

Audi

Η καινούργια σειρά 1 της BMW δεν θα είναι μόνο ηλεκτρική

BMW

Η Bentley Continental Supersports θέλει να είναι αυτό που λέει το όνομά της

Bentley

Το Polygon Concept δείχνει το μέλλον της Peugeot

Featured