Σύνδεση

Volvo

VOLVO: ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ

Η ανακοίνωση επαναφοράς του μέτρου της απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων έγινε δεκτή με ανάμικτα συναισθήματα από τους υποψήφιους αγοραστές. Ναι μεν προκάλεσε θετικές αντιδράσεις ως προς το οικονομικό όφελος, προβλημάτισε δε για το γεγονός ότι η διάρκεια ισχύος του είναι περιορισμένη, μόλις μέχρι τις 31/5/2016, που σημαίνει ότι πολλά από τα ήδη παραγγελθέντα ή αυτά που θα παραγγελθούν άμεσα αυτοκίνητα, δεν θα έχουν εκτελωνιστεί μέχρι τη λήξη του μέτρου. Η Volvo Car Hellas, επιδεικνύοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία και φροντίδα που δείχνει προς τους πελάτες της, δίνει λύση στο συγκεκριμένο θέμα.

Για οποιαδήποτε παραγγελία νέου μοντέλου μέχρι και τις 31 Μαΐου 2016 στο δίκτυο επίσημων διανομέων της Volvo στην Ελλάδα, οι πελάτες θα επωφεληθούν του οφέλους απόσυρσης που αντιστοιχεί στο μοντέλο τους, ανεξάρτητα με την ημερομηνία άφιξης αυτού στην Ελλάδα. Η ενέργεια αυτή αφορά τα Volvo V40 και V40 Cross Country, S60 και S60 Cross Country καθώς και τα V60 και V60 Cross Country.

V

Επιπλέον, η Volvo Car Hellas συνδυάζει τη συγκεκριμένη ενέργεια με πρόσθετο προωθητικό πρόγραμμα για τα παραπάνω μοντέλα, με αποτέλεσμα το συνδυαστικό όφελος για τον υποψήφιο αγοραστή να υπερβαίνει κατά πολύ το όφελος της απόσυρσης!

Για πληρέστερη κατανόηση του συνολικού οφέλους για τον πελάτη ακολουθούν παραδείγματα για δύο από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της Volvo:

•         Volvo V40 Cross Country Τ3 Auto, σε έκδοση Kinetic

Με αρχική προτεινόμενη τιμή λιανικής 26.700 €, το συγκεκριμένο μοντέλο με το νέο κινητήρα 1.498 κ.εκ. και 152 ίππων προσφέρει design, ασφάλεια και πολυτέλεια που συνδυάζονται με εξαιρετικές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση, διαθέτοντας ένα από τα καλύτερα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων της αγοράς το οποίο μάλιστα προσφέρεται χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση. Τo εγγυημένο όφελος απόσυρσης είναι 1.320 € και σε συνδυασμό με το προωθητικό πρόγραμμα της Volvo Car Hellas η τελική προτεινόμενη τιμή λιανικής διαμορφώνεται στις 22.900 €!

VOLVO APOSIRSI (4)

•         Volvo S60 T3 Auto, σε έκδοση Kinetic

Η αρχική προτεινόμενη τιμή λιανικής για το συγκεκριμένο μοντέλο στην έκδοση Kinetic είναι 27.900 €. Μία πλήρης πρόταση σε εξαιρετικό επίπεδο εξοπλισμού, το S60 T3 Auto με το νέο κινητήρα 1.498 κ.εκ. 152 ίππων προσφέρει κορυφαία ισχύ και χαμηλή κατανάλωση, διαθέτοντας και αυτό το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση. Το εγγυημένο όφελος απόσυρσης είναι 1.320 € και σε συνδυασμό με το προωθητικό πρόγραμμα η τελική προτεινόμενη τιμή λιανικής διαμορφώνεται στα 23.500 €!

Οι παραπάνω προτεινόμενες τιμές λιανικής ισχύουν για νέες παραγγελίες μέχρι και τις 31/5/2016 ανεξάρτητα από την ημερομηνία άφιξης ή/ και εκτελωνισμού του αυτοκινήτου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο δίκτυο επίσημων διανομέων της Volvo.

Περικλής Στέφος

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πόσο κοστίζει το νέο Nissan Qashqai;

Featured

Η νέα BMW σειρά 1 έχει αλλάξει αισθητά!

BMW

Πόσο κοστίζει η νέα BMW Σειρά 1 στην Ελλάδα;

BMW

Διέρρευσε η νέα BMW X3

BMW