Σύνδεση

Featured

ΤΟ ΝΕΟ SEAT IBIZA ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ CROSSOVER

Η νέα γενιά του Seat Ibiza, που με βάση τον προγραμματισμό των Ισπανών αναμένεται προς τα τέλη του 2017, θα έχει κατά πάσα πιθανότητα και μια crossover εκδοχή, μια πρώτη προσέγγιση της οποίας μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία μας.

Το Ibiza SUV –αυθαίρετη φυσικά η ονομασία του- θα είναι σαφώς πιο μικρό από το μοντέλο παραγωγής του 20V20 που θα εμφανιστεί του χρόνου, ενώ αισθητικά θα συνδυάζει στοιχεία τόσο από αυτό όσο και από τα Leon και το τρέχον Ibiza.

Το μικρό crossover των Ισπανών θα είναι κατά βάση προσθιοκίνητο, αν και θα υπάρχουν και τετρακίνητες εκδοχές σε συνδυασμό με τους πιο ισχυρούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Όσο για τη συνολική γκάμα των κινητήρων δεν θα διαφοροποιείται από αυτή του απλού Ibiza, με εξαίρεση ίσως τα βασικά σύνολα.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo