Σύνδεση

Chevrolet

ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ CHEVROLET BOLT EV ΚΟΣΤΙΖΕΙ 37.500 $. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΠΟΛΥ 30.000 (ΒΙΝΤΕΟ)

ην επίσημη τιμή του νέου της ηλεκτρικού μοντέλου, του Bolt EV, ανακοίνωσε η Chevrolet.

Την επίσημη τιμή του νέου της ηλεκτρικού μοντέλου, του Bolt EV, ανακοίνωσε η Chevrolet. Έτσι λοιπόν ο τιμοκατάλογος της εταιρείας γράφει πως το Bolt ξεκινά στις ΗΠΑ από τις 37.500 δολάρια, αλλά λόγω της ύπαρξης μιας οποσπονδιακής ελάφρυνσης φόρων της τάξης των 7.500 δολαρίων η τιμή που θα καλείται να πληρώσει ο αγοραστής του θα είναι το πολύ 30.000 δολάρια. Και λέμε το πολύ γιατί ανάλογα με την πολιτεία και τις επιδοτήσεις που αυτή έχει θεσπίσει για τα ηλεκτρικά μοντέλα μπορεί να πέσει ακόμα πιο χαμηλά.

2017 Chevrolet Bolt EV

Παράλληλα η Chevrolet ανέφερε πως ο χρόνος πλήρους φόρτισης των μπαταριών του Bolt σε δίκτυο 240 Volt -στις ΗΠΑ το οικιακό δίκτυο είναι 110- ανέρχεται σε 9 ώρες, ενώ για όσους είναι πιο βιαστικοί και δεν έχουν τόσο χρόνο στη διάθεσή τους κάθε ώρα φόρτισης εξασφαλίζει μια αυτονομία της τάξης των 35 χιλιομέτρων.

chevrolet-bolt-ev-2017-3

Ενδιαφέροντα στοιχεία εξοπλισμού του Bolt EV είναι η θέση ασύρματης φόρτισης κινητών, μια κάμερα οπισθοπορείας που προβάλλει εικόνα στον εσωτερικό καθρέφτη και ένα σύστημα Surround Vision που με συνολικά 4 κάμερες δίνει πανοραμική εικόνα του αυτοκινήτου και του γύρω χώρου.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Renault 5 E-Tech: Ρετρό εμφάνιση με ηλεκτρικό υπόβαθρο

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured