Σύνδεση

F1

To Γκραν Πρι της Tουρκίας επιστρέφει στην θέση αυτού της Σιγκαπούρης

Παρά το ότι δεν είχε συμπεριληφθεί στο φετινό πρόγραμμα, τελικά το GP της Τουρκίας θα είναι ένας από τους αγώνες του 2021, αφού παίρνει την θέση εκείνου της Σιγκαπούρης.

Οι “περιπέτειες” του αγώνα της Τουρκίας ήταν πολλές φέτος. Αρχικά το Grand Prix της Τουρκίας θα αντικαθιστούσε του Καναδά. Ωστόσο, οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές και τελικά αποφασίστηκε να γίνουν δύο συνεχόμενοι αγώνες στην Αυστρία.

Στο μεταξύ όμως προέκυψε η ακύρωση του αγώνα στην Σιγκαπούρη και έτσι στις 3 Οκτωβρίου ο αγώνα θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη.

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία φορά που είχε διεξαχθεί αγώνας της Formula 1 στην Τουρκία ήταν πέρυσι με μια απουσία από το 2011. Την πρώτη φορά που έγινε Grand Prix σε αυτή την πολύ όμορφη και γρήγορη πίστα ήταν το 2005.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi

Νέο Jeep Compass με αναβάθμιση και ηλεκτρικές εκδόσεις

Featured

Ετοιμάζεται το ηλεκτρικό baby Land Rover Defender

Land Rover

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD