Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ανανεωμένο Mazda 2 ξεκινά από τις 14.509 ευρώ

H Mazda ανανεώνει το μικρότερό της μοντέλο το 2, μάλιστα η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στη χώρα μας και έτσι η ελληνική αντιπροσωπεία της ιαπωνικής εταιρεία, που ανήκει στον όμιλο Συγγελίδη, ανακοίνωσε τις επίσημες τιμές του.

Το ανανεωμένο Mazda 2 λοιπόν θα διατίθεται αποκλειστικά με τον τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό SkyActiv-G κινητήρα βενζίνης των 1.500 κ.εκ. Ο οποίος αποδίδει 90 ίππους και 148 Nm ροπής, συνδυάζεται με ήπιο υβριδικό σύστημα mHybrid και η ισχύς καταλήγει στους εμπρός τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων.

Οι εκδόσεις εξοπλισμού είναι τρεις. Η εισαγωγική Challenge ξεκινά από τις 14.509 ευρώ, η Takumi κοστίζει 16.235 ευρώ και η κορυφαία Takumi Plus κοστολογείται από 16.997 ευρώ.

Η τρέχουσα 4η γενιά του Mazda 2 παρουσιάστηκε το 2014 και η ανανέωσή του κυμαίνεται στο πρότυπο ενός τυπικού facelift.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πώς διώχνεις τον καυτό αέρα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (Video)

Featured

Το BYD Shark, το plug-in υβριδικό pick-up των 436 ίππων θα έρθει και στην Ελλάδα

BYD

McLaren: Το τελευταίο αντίο στην 720S κόβει την ανάσα

Featured

Το VW ID.4 αλλάζει όνομα και ταυτότητα

Featured