Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ανανεωμένο Mazda 2 ξεκινά από τις 14.509 ευρώ

H Mazda ανανεώνει το μικρότερό της μοντέλο το 2, μάλιστα η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στη χώρα μας και έτσι η ελληνική αντιπροσωπεία της ιαπωνικής εταιρεία, που ανήκει στον όμιλο Συγγελίδη, ανακοίνωσε τις επίσημες τιμές του.

Το ανανεωμένο Mazda 2 λοιπόν θα διατίθεται αποκλειστικά με τον τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό SkyActiv-G κινητήρα βενζίνης των 1.500 κ.εκ. Ο οποίος αποδίδει 90 ίππους και 148 Nm ροπής, συνδυάζεται με ήπιο υβριδικό σύστημα mHybrid και η ισχύς καταλήγει στους εμπρός τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων.

Οι εκδόσεις εξοπλισμού είναι τρεις. Η εισαγωγική Challenge ξεκινά από τις 14.509 ευρώ, η Takumi κοστίζει 16.235 ευρώ και η κορυφαία Takumi Plus κοστολογείται από 16.997 ευρώ.

Η τρέχουσα 4η γενιά του Mazda 2 παρουσιάστηκε το 2014 και η ανανέωσή του κυμαίνεται στο πρότυπο ενός τυπικού facelift.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Suzuki: Το Vitara ανανεώθηκε – Πόσο κοστίζει

Featured

H BMW θα επιμείνει στους εμβληματικούς σπορ κινητήρες της

BMW

Audi TT Moment 2.0: Ο διάδοχος του ΤΤ με καρδιά από… Porsche

Audi

Toyota Yaris Hybrid 130: Πιο δυνατό αλλά εξίσου οικονομικό

Featured