Σύνδεση

Featured

Forease Concept στο Παρίσι για τα 20 χρόνια της Smart

Η Smart γιορτάζει τα 20 χρόνια της και με την ευκαιρία θα παρουσιάσει στην έκθεση στο Παρίσι το πρωτότυπο Forease. Το οποίο είναι φυσικά ηλεκτρικό, ανοιχτό και με χαμηλό παρμπρίζ.

Φυσικά οι επιλογές αυτές κάθε άλλο παρά τυχαίες είναι, μιας και παραπέμπουν άμεσα στα πιο παλιά crossblade (2001) και forspeed (2011).

Η βάση του είναι το fortwo cabrio και αποτελεί ένα πρώτο δείγμα γραφής για το ηλεκτρικό μέλλον της μάρκας. Στα ιδιαίτερα γνωρίσματά του συγκαταλέγονται οι κρυφές χειρολαβές και τα ιδιαίτερα ρολ- μπαρ, ενώ οι σχεδιαστές του αναφέρουν πως το εσωτερικό του αποτελεί τη συνέχεια του εξωτερικού σχεδιασμού.

Χαρακτηριστική είναι η ύπαρξη σαφώς περισσότερα όργανα σε σχέση με τις εκδόσεις παραγωγής, καθώς στη θέση των στρογγυλών αεραγωγών στο κέντρο του ταμπλό, που μάλλον δεν χρειάζονται σε ένα ανοιχτό αυτοκίνητο, υπάρχουν δύο επιπλέον όργανα. Τα οποία μπορούν να προβάλλουν και περιεχόμενο από την εφαρμογή «ready to», που μεταξύ άλλων επιτρέπει στο οδηγό να μοιράζεται το smart του με φίλους. Ταυτόχρονα προβάλλονται και δεδομένα σχετικά με την κατάστασή του.

Γιάννης Σκουφής

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4340″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”1″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Audi TT RS4, το θηρίο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

Audi

Dacia: Επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ και του 42ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Dacia

Αυτή η Ferrari 512 BBi είναι ένα θηρίο των ‘80s

Featured

Η καινούργια σειρά 1 της BMW δεν θα είναι μόνο ηλεκτρική

BMW