Σύνδεση

SEAT

ΝΕΟ SEAT LEON ΑΠΟ 12.990

Αυτή είναι η τιμή εκκίνησης, με την ειδική προσφορά λανσαρίσματος της Τεχνοκάρ και με απόσυρση, της βασικής έκδοσης του ολοκαίνουργιου πεντάθυρου Seat Leon, που είναι η 1.2 TSI Reference των 86 ίππων. Η αντίστοιχη με τους 105 ίππους και 6άρι κιβώτιο που έχει θετική επίδραση τόσο στη μέση κατανάλωση όσο και στις εκπομπές ρύπων, κοστίζει μόνο 650 ευρώ περισσότερο.

Με τον 1.4 TSI των 122 ίππων και την αμέσως πιο πλούσια έκδοση εξοπλισμού Style που για το συγκεκριμένο κυβισμό είναι η βασική, το Leon τιμάται 16.240 ευρώ, ενώ με αν θέλετε την εκδοχή των 140 ίππων θα πρέπει να δώσετε μόλις 800 ευρώ επιπλέον.

Τέλος η κορυφαία έκδοση βενζίνης με τον 1.8 TSI, τους 180 ίππους και το επίπεδο εξοπλισμού FR ξεκινά από τις 19.232 ευρώ.

Το βασικό πετρελαιοκίνητο Seat Leon είναι το 1.6 TDI Reference των 90 ίππων που κοστίζει από 15.468 ευρώ, ενώ ο ίδιος κινητήρας με 105 ίππους, το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού και απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας καθότι εκπέμπει μόλις 99 γραμμάρια CO2, κοστίζει 609 ευρώ περισσότερο.

Το Leon 2.0 TDI Style των 150 ίππων ξεκινά από τις 20.546 ευρώ, ενώ με 183 ίππους και επίπεδο εξοπλισμού FR η τιμή του είναι 22.369 ευρώ.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε πως και η βασική έκδοση Reference είναι καλά εξοπλισμένη, μιας και διαθέτει ESP, 7 αερόσακους, το σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων του ομίλου VW, κλιματισμό, καθώς και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες.

Περισσότερα για το νέο και ενδιαφέρον αισθητικά Seat Leon στο link http://www.carzine.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1537, ενώ για την τρίθυρη έκδοση SC που υπάρχει για πρώτη φορά στη γκάμα του στο http://www.carzine.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1707.

{gallery}photos/33/NEWS/SEAT-LEON-TIMES{/gallery}


Επόμενο:

ALFA ROMEO DISCO VOLANTE

Μη χάσεις:

CITROEN C3: ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Renault 5 E-Tech: Ρετρό εμφάνιση με ηλεκτρικό υπόβαθρο

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured