Σύνδεση

Renault

RENAULT CLIO SPORT TOURER ΑΠΟ 12.990

Το Renault Clio Sport Tourer, η πιο οικογενειακή έκδοση στέισον του επιτυχημένου γαλλικού υπερ-μίνι, είναι διαθέσιμο πλέον και στην Ελλάδα, σε τιμές που ξεκινούν από τις 12.990 ευρώ για την έκδοση 1.2 16V με τους 75 ίππους. Με τον πολύ καλό turboτων 900 κ.ε.κ. που αποδίδει 90 ίππους, ως 90 TCe δηλαδή, το Sport Tourer ξεκινά από 14.560 ευρώ, ενώ για τη βασική έκδοση πετρελαίου που είναι η 1.5 dCi με 75 ίππους η τιμή εκκίνησης είναι 16.600 ευρώ. Με τον ίδιο κινητήρα (1.5 dCi) αλλά με 90 ίππους κοστίζει από 18.590 ευρώ, ενώ αν αυτός συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο EDC των 6 σχέσεων με το διπλό συμπλέκτη ανεβαίνει στις 19.250 ευρώ.

Ενδιαφέρον είναι ότι όλες οι εκδόσεις diesel του Clio Sport Tourer εκπέμπουν μόλις 95 γραμμάρια CO2 και έτσι δεν πληρώνουν τέλη, ενώ κατά τα άλλα το μήκος της συγκεκριμένης έκδοσης του γαλλικού μοντέλου φτάνει τα 4,262 μέτρα. Η διαφορά του σε σχέση με το hatchback εντοπίζεται στο πίσω μέρος του, μιας και ο πρόβολος έχει περάσει από τα 201 στα 823 χιλιοστά, ενώ από την αύξηση αυτή πριμοδοτείται κυρίως ο χώρος αποσκευών που έχει φτάσει τα 443 λίτρα, 130 πιο πολλά από το απλό πεντάθυρο Clio. Άλλωστε ο ρόλος του Renault Clio Sport Tourer είναι κατ’ εξοχήν οικογενειακός, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως για τα μηχανικά μέρη η Renault προσφέρει πλεόν εγγύηση 5 ετών.

Γιάννης Σκουφής

{gallery}photos/39/NEWS/RENAULT-CLIO-SPORT-TOURER-PRICES{/gallery}


Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Renault 5 E-Tech: Ρετρό εμφάνιση με ηλεκτρικό υπόβαθρο

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured