Σύνδεση

Toyota

Πρώτα σκίτσα από το νέο ηλεκτρικό SUV της Toyota!

Πριν λίγες ημέρες η Toyota έδωσε μία εικόνα teaser από το νέο ηλεκτρικό SUV ευρείας παραγωγής που ετοιμάζει. Και τώρα ήρθαν στην επιφάνεια και τα πρώτα σκίτσα που δείχνουν λίγο πιο ξεκάθαρα προς τα που θα κινηθεί σχεδιαστικά το συγκεκριμένο μοντέλο.

Από όσα γνωρίζουμε θα βασίζεται στην πλατφόρμα e-TNGA, θα έχει το μέγεθος ενός RAV4 και θα κατασκευάζεται στην Ιαπωνία στο εργοστάσιο ΖΕV. Μάλιστα το ίδιο ακριβώς μοντέλο θα κυκλοφορήσει και με τα σήματα της Subaru.

Τα σκίτσα που διέρρευσαν από το ευρωπαϊκό γραφείο κατοχύρωσης ευρεσιτεχνιών δείχνουν ένα αρκετά εντυπωσιακό αμάξωμα, με δυναμικό σχεδιασμό και ιδιαίτερα στοιχεία όπως την διαμόρφωση της μάσκας με τους στενόμακρους LED προβολείς.

Όπως φαίνεται οι σχεδιαστές της Toyota προσπαθούν να συνδυάσουν το μέγεθος του RAV 4 με τις αισθητικές αντιλήψεις του C-HR, δημιουργώντας ένα νέο αισθητικό mix που είναι αρκετά προχωρημένο ακόμα και για τα δεδομένα της Toyota. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερα για το μηχανολογικό του υπόβαθρο και πότε θα μπει στην παραγωγή, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα ώστε να αποκτήσουμε πλήρη εικόνα για το πολύ ενδιαφέρον αμιγώς ηλεκτρικό Toyota.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi